Folk at Heart

Lördag:
13.00-15.00

Lokal:
Shirley, våning 2

MUNSPEL!!

Här kommer ett lockande meddelande från Folk at Hearts mest lojale folkmusikaliskt lagde munspelare från Kungsängen – Anders Hägg:

 ”Kom och spela folkmusik med mig på munspel. Om du är nybörjare eller spelat några år spelar ingen roll. Ta med de munspel du har, diatoniska (bluesmunspel), kromatiska eller andra, så spelar vi i ett par timmar. Välkomna!

Ingen föranmälan! Kostnadsfritt att delta!

Lördag:
13.00-15.00

Lokal:
Shirley, våning två

Lördag:
12.00-14.00

Lokal:
Lilla restaurangen

Arrangörs- och
artistmingel 2023

Alla anmälda artister och intresserade arrangörer kan anmäla sitt intresse att delta i den här träffen. Syftet är att på ett konkret sätt ge möjlighet att göra affärer direkt på plats. Arrangörer representeras av 1-2 personer. Band representeras av 1-2 personer. Vi tar emot max 50 deltagare totalt.

12.00

Arrangörer presenterar sig kort och talar om vilken slags musik de är intresserade av.

12.45

Folk at Heart bjuder på Sharefood och bubbel

12.45

Allmänt mingel och möjligheter för band att presentera sig för enskilda arrangörer och i förekommande fall bokas på plats. Tidigare års mingel har gett goda resultat för medverkande band.

Är du arrangör som inte har anmält ditt deltagande till Folk at Heart – släng iväg ett mejl till folkatheart2013@gmail.com och be om att bli kontaktad.

OBS! Anmälan till det här arrangemanget måste göras till mejladressen ovan.

Lördag:
12.00-14.00

Lokal:
Lilla Resturangen

Konsten att söka pengar som kulturarbetare

Hur ska man tänka vid skrivande av ansökan? Vad ska man skriva? Vad ska man inte skriva? Vad är en lämplig ambitionsnivå jämfört med hur mycket pengar man söker, vikten av att hålla sig till ämnet, tips om var man kan ansöka om bidrag/sponsring m.m. Med festivalgeneral Andreas Svensson.


Ingen föranmälan! Kostnadsfritt att delta!

Lördag:
14.00-15.15

Lokal:
Ingrid, Entréplan

Lördag:
14.00-15.15

Lokal:
Ingrid, Entréplan

Lär dig låtar från Svanskog…

…ja, Svanskog, ja…som ligger på gränsen mellan Värmland och Dalsland. Låttraditionen kännetecknas av sprittande triolpolskor, eleganta valser och glada schottisar. Kursen leds av Therese Olsson Hugosson, första kvinnliga riksspelmannen på klarinett, musiklärare och genreutvecklare inom folklig musik på Kulturens Bildningsverksamhet.

therese_hugosson

Lördag:
15.30-16.3o

Lokal:
Ingrid, Entréplan

Lördag:
15.30-16.30

Lokal:
Ingrid, Entréplan

JAM & TALK!

Är du en medlem av Örebros jazzliv? Vi vill träffa dig!

 

Bjuder in till JAM och SAMTAL gör Kulturens Bildningsverksamhet och Svensk Jazz tillsammans med jamledare Gunilla Törnfeldt och ett husband med studenter från Musikhögskolan vid Örebro universitet.

Välkommen att jamma, mingla och ha det bra med oss under våra träffar runt om i landet varav den första träffen för året blir här i Örebro. Tillsammans skapar vi möten, nätverk och utveckling bland jazzmusiker, arrangörer och entusiaster. 

 

 

Varmt välkomna – Nu snackar vi jazz! 

Fredag:
19.00-21.00

Lokal:
Gloria, entréplan

Fredag:
19.00-21.00

Lokal:
Gloria, entréplan

Arrangörer

Asset 35-8
kalimera
Hemsida av Elza Cedergren