Kärlekens träd på Stortorget i Örebro

Arrangörs- och artistmingel
Lördag kl. 12.00-14.00, Lokal: Grace
Alla anmälda artister och intresserade arrangörer kan anmäla sitt intresse att delta i den här träffen. Syftet är att på ett konkret sätt ge möjlighet att göra affärer direkt på plats. Arrangörer representeras av 1-2 personer. Band representeras av 1-2 personer. Vi tar emot max 50 deltagare totalt.

Kl.12.00 Arrangörer presenterar sig kort och talar om vilken slags musik de är intresserade av
Kl.12.45 Folk at Heart bjuder på Sharefood och bubbel
Kl.12.45 Allmänt mingel och möjligheter för band att presentera sig för enskilda arrangörer och i förekommande fall bokas på plats. Förra årets mingel gav mycket goda resultat för medverkande band. 

Är du arrangör som inte har anmält ditt deltagande till Folk at Heart – släng iväg ett mejl till folkatheart2013@gmail.com och be om att bli kontaktad.

OBS! Anmälan till det här arrangemanget måste göras till mejladressen ovan

Nybörjarkurs i folkmusik på munspel – med Anders Hägg
Lördag, kl.13.00-14.15, Lokal: Shirley 
Alla är välkomna, från nybörjare till de som redan kan spela litet. Ta med era diatoniska munspel (bluesmunspel) i C eller G dur eller ta med de munspel ni brukar spela på så hittar vi på något! Ingen föranmälan! 

www.hägg.eu/munspel

Konsten att söka pengar som kulturarbetare
Lördag kl.15.00-16.15, Lokal: Ingrid
Hur ska man tänka vid skrivande av ansökan? Vad ska man skriva? Vad ska man inte skriva? Vad är en lämplig ambitionsnivå jämfört med hur mycket pengar man söker, vikten av att hålla sig till ämnet, tips om var man kan ansöka om bidrag/sponsring m.m. Med festivalgeneral Andreas Svensson. Ingen föranmälan! 

Möt Eva Eastwood – tips om låtskrivande och musikbransch
Lördag, kl.15.00-16.15, Lokal: Shirle
Eva Eastwood, Sveriges kanske mest produktiva kompositör och artist med över 800 låtar i bagaget, har gått sin egen väg på de svenska musikscenerna med 50-tals doftande rockabilly och rocknroll. Filmen om hennes liv ”Eva En lyckost” har nyligen visats både på bio och i TV. 

Den 5 januari 2019 bjuder Folk at Heart på ett exklusivt möte med Eva där hon kommer dela sina bästa tips om låtskrivande och musikbransch. Ta gärna med egna frågor. Varmt välkommen. Ingen föranmälan! 

www.evaeastwood.se

Spela femsträngad banjo
Lördag, kl.15.00-16.15, Lokal: Grace
Thomas Sandberg från Buckliga boots lär ut lite tips & tricks till dig som vill lära dig, eller börjat spela fem-strängad banjo. Vad bör man tänka på vid banjoköpet? Vilka ackordspositioner börjar man med? Olika stämningar. Teknik för högerhanden. Kort sagt allt du behöver veta! Ingen föranmälan!


Arrangörer av alla arrangemang:

Acoustic Folk Örebro AB, Kulturens Bildningsverksamhet, Sveriges Spelmäns Riksförbund

 

© Copyright Folk at Heart